Πολιτική Επιστροφών

Σε περίπτωση που η παραγγελία έχει εκτελεστεί εσφαλμένα από εμάς, όπως αποστολή ελαττωματικού προϊόντος ή κατεστραμμένης συσκευασίας ή διαφορετικού προϊόντος από αυτού της παραγγελίας σας, τότε δικαιούστε την αντικατάσταση του προϊόντος χωρίς δική σας επιβάρυνση. Παρακαλούμε να ελέγξετε την κατάσταση των προϊόντων κατά την παραλαβή, καθώς επιστροφή ή αντικατάσταση δεν γίνεται δεκτή εκ των υστέρων, λόγω της φύσης των προϊόντων.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο εάν η παραγγελία δεν έχει αποσταλεί.

Λόγω της φύσης των προϊόντων, δεν γίνεται αποδεκτό το αίτημα υπαναχώρησης από την παραγγελία, επιστροφής ή αντικατάστασης, εφόσον αυτή έχει ήδη παραδοθεί στον παραλήπτη.

Τέλος, σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος, αφού πρώτα αφαιρεθούν από το ποσό που θα κατατεθεί στο λογαριασμό σας τα έξοδα αποστολής και επιστροφής της παραγγελίας σας.